Τελευταία νέα :

Κατηγορία Νέα / Ειδήσεις
Διαβάστηκε 496 φορές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

Παρουσιάστηκαν οι νεότερες εξελίξεις των τελευταίων ετών στην Αιματολογία, τόσο σε κλινικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο
Συζητήθηκαν ανοιχτά θέματα που αφορούν τη βέλτιστη διαγνωστική θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών, καθώς και θέματα καθημερινής κλινικής πρακτικής

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 30ου Πανελληνίου Αιματολογικού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (7 έως 10 Νοεμβρίου).
Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 σύνεδροι, Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, Βιολόγοι, Τεχνολόγοι, Νοσηλευτές και πολλοί Φοιτητές.
Το πρόγραμμα είχε επίκαιρη θεματολογία, η οποία κάλυψε όλο το φάσμα της Αιματολογίας, αποτυπώθηκαν οι εντυπωσιακές εξελίξεις των τελευταίων ετών, τόσο σε κλινικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο, ενώ συζητήθηκαν ανοιχτά θέματα που αφορούν τη βέλτιστη διαγνωστική θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών καθώς και θέματα καθημερινής κλινικής πρακτικής..διαβάστε περισσότερα

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 09:57

Δημοφιλέστερα

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

12 Απρ 2018 Ετήσιο συνέδριο Ε.Α.Ε.

Συνέδρια άλλων εταιρειών

28 Ιουλ 2016 Συνέδρια άλλων εταιρειών