Τελευταία νέα :

Κοινή Επιστημονική Εκδήλωση Τμημάτων "Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων"- "Μυελοδυσπλαστικών Συνδρόμων & Μυελικής Ανεπάρκειας" - "Οξειών Λευχαιμιών και Μυελοϋπερπλαστικών Νεοπλασμάτων" της Ε.Α.Ε

Κατηγορία Νέα / Ειδήσεις
Διαβάστηκε 5440 φορές

Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Για μία ακόμα χρονιά οι Διοικούσες Επιτροπές των Τμημάτων Oξειών Λευχαιμιών και Μυελοϋπερπλαστικών Νεοπλασμάτων Μυελοδυσπλαστικών Συνδρόμων και Μυελικής Ανεπάρκειας Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων, διοργανώνουν κοινή Επιστημονική Εκδήλωση, στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2019.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα συζητηθούν νεότερα δεδομένα αλλά και καθημερινά πρακτικά θέματα που αφορούν τόσο την ερευνητική μας δραστηριότητα όσο και την ενασχόλησή μας με τους ασθενείς. Επίσης θα συζητηθούν τα δεδομένα για την εισαγωγή νέων παραγόντων καθώς και ο ρόλος της μεταμόσχευσης στη θεραπευτική αντιμετώπιση των μυελικών κακοηθειών.
Η ιδιαιτερότητα και το ενδιαφέρον της εκδήλωσης αυτής έγκειται στη δυνατότητα που θα δώσει στους Αιματολόγους, που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς αλλά ωστόσο πολύ συναφείς τομείς, να ανταλλάξουμε απόψεις και να χτίσουμε συνεργασίες.
Παράλληλα θα υπάρχουν επιστημονικές δραστηριότητες που αφορούν τους στενούς μας συνεργάτες, νοσηλευτές, βιολόγους, τεχνολόγους…
Οι ομιλητές είναι έμπειροι και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο της ομιλίας τους και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες μας.
Σας προσκαλούμε όλους πιστεύοντας ότι μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης αυτής συνάντησης, θα έχουμε επικαιροποιήσει τις γνώσεις μας και θα βελτιστοποιήσουμε τις δυνατότητές μας για αντιμετώπιση καθημερινών αλλά και δύσκολων περιπτώσεων, προς όφελος των ασθενών μας.
Η εκδήλωσή μας θα γίνει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την ομορφιά και την ηρεμία και αποτελεί τόπο ιδανικό για τη συνάντησή μας.
Με την ελπίδα και την ευχή, η εκδήλωση με την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας να επιτύχει τους στόχους της, σας περιμένουμε όλους στα Ιωάννινα!

Οι Διοικούσες Επιτροπές των Επιστημονικών Τμημάτων

Δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:47

Δημοφιλέστερα

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

12 Απρ 2018 Ετήσιο συνέδριο Ε.Α.Ε.

Συνέδρια άλλων εταιρειών

Συνέδρια άλλων εταιρειών

28 Ιουλ 2016 Συνέδρια άλλων εταιρειών